Geluidonderzoek

ALGEMEEN

Ons gehoor is een wonderbaarlijk zintuig: veelzijdig, fascinerend, maar ook kwetsbaar. Het waarnemen van geluid is voor de mens vooral belangrijk om te communiceren, te waarschuwen of ter vermaak. Maar bij een teveel aan geluid hebben we er hinder van of kan ons gehoor zelfs beschadigd raken. Ter bescherming van mens en milieu zijn er daarom door de overheid regels opgesteld.

Geluidhinder treedt op in vele soorten. Denk hierbij aan voorbijrazend verkeer, een nabijgelegen industrieterrein, burengerucht of een luidruchtige machine op de werkvloer. Het woord hinder is daarnaast zeer subjectief. Terwijl een festivalbezoeker zichtbaar geniet van de mooie muziek, kan een buurtbewoner van dezelfde herrie horendol worden.

HMB B.V. verzorgt een breed scala aan geluidonderzoeken. Zo zijn er de algemene onderzoeken in het kader van een omgevingsvergunning (agrarisch, industrie en horeca of weg-/railverkeer en gevelisolatie). Maar ook voor bijvoorbeeld geluidsoverlast in het kader van de Arbo-wetgeving, ruimtelijke onderbouwingen, galmberekeningen of schietlawaai bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze medewerkers beschikken over een gedegen kennis en ruime ervaring op hun vakgebied. Dat samen met onze geavanceerde meetapparatuur maakt ons een betrouwbare partner voor al uw akoestische vraagstukken.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

HMB B.V. - PROJECTEN

Klik hier voor een kleine overzicht van door HMB B.V. uitgevoerde projecten.

U - HMB B.V. - GELUIDONDERZOEK

Voor informatie over een geluidonderzoek, een vrijblijvend gesprek of een offerteaanvraag kunt u bellen naar 077-4652808 of via onderstaand e-mailadres contact opnemen. U bent ook altijd welkom op ons kantoor.


CONTACT

Contactpersoon: Rick Meelkop
Telefoon: 077-4652808
E-mail: r.meelkop@hmbgroep.nl
[3cx-clicktotalk id="10935" title="Contact"]